Telefoon gevonden langs Markeloseweg

Langs de weg van Goor naar Markelo is een telefoon gevonden van het merk Huawei. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met 06-46671772.

 

Gerelateerde berichten

  • Fiets, geld en apparatuur gestolen10 april 2017 Fiets, geld en apparatuur gestolen Een fietsendiefstal en twee inbraken in de afgelopen week in Goor. Zo werd er afgelopen vrijdagmiddag ingebroken in een bedrijfspand aan de Breukersweg. Daar werd geluid- en […]
  • Sleutel gevonden langs Twentekanaal23 augustus 2018 Sleutel gevonden langs Twentekanaal Op de dijk langs het Twentekanaal¬† is afgelopen maandag een sleutel met sleutelhanger gevonden. Op de sleutelhanger, een flesopener, staat de tekst "ter verificatie". De eigenaar van de […]
  • Wie heeft kater Boris gezien?29 augustus 2017 Wie heeft kater Boris gezien? Sinds vorige week is kater Boris vermist. Boris is vanaf zijn tijdelijke logeeradres in Enter vertrokken en voor het laatst gezien aan de Goorseweg. Het gaat om een blonde/licht oranje […]
  • Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden16 juli 2018 Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden Op het fietspad van Goor naar Delden is gistermiddag een spijkerjasje gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-14035838.  
  • Sleutels gevonden Diepenheimseweg9 december 2018 Sleutels gevonden Diepenheimseweg Op het voetpad langs de Diepenheimseweg zijn een paar sleutels gevonden. Voor informatie kan contact worden opgenomen met 0547-272202.