Waterpieten zoeken donateurs voor intocht Sinterklaas

Om er een nog groter spektakel van te maken dan in voorgaande jaren is de organisatie van het waterspektakel op zoek naar financiële middelen. Zo zijn al diverse geldschieters gevonden en is met de Goorse zakenman Gerard van Hal een hoofdsponsor binnen gehaald om de kosten te dekken, met name van het brandstofverbruik. Daarnaast is er de mogelijkheid om donateur te worden van de ‘Waterpieten’. Dat kan voor €25 en is bedoeld voor het inhuren van extra ‘Flyboarders’ voor de show die in de Goorse haven op zondag 18 november om 13:00 uur begint. Potentiële donateurs kunnen zich melden via Leoniek Holtmaat, telefoon: 06-20029829.

Gerelateerde berichten

  • Spectaculaire intocht Sinterklaas massaal bezocht18 november 2018 Spectaculaire intocht Sinterklaas massaal bezocht Een geweldige drukte vanmiddag tijdens intocht van Sinterklaas en zijn gevolg in de haven van Goor. Meer dan 3000 mensen zagen allereerst een spectaculaire show van de Waterpieten die het […]
  • Wouter kinderburgemeester tijdens intocht Sinterklaas2 november 2017 Wouter kinderburgemeester tijdens intocht Sinterklaas De 6-jarige Wouter Trümper is voor één dag de baas van Goor tijdens de intocht van Sinterklaas. De leerling van groep 3 van de Albatrosschool mag, samen met burgemeester Nauta of één van […]
  • Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas10 november 2018 Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas De intocht van Sinterklaas volgende week zondag in de Goorse haven belooft weer een waar spektakel te worden. De Waterpieten beloven vanaf 13:00 uur een grootse show neer te zetten voordat […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]