Twenthe opent met driepunter in 1ste duel om de Tukker Cup

Twenthe ontving vandaag Achilles Enschede voor het eerste duel in de strijd om de Tukker Cup. Twenthe grossierde de eerste helft in kansen maar scoorde pas in de 30ste minuut de 1-0. Doelpuntmaker was Stijn Jeurlink, die de keeper met een fraai schot kansloos liet. Twenthe, dat aantrad met een leuke mix van spelers uit de 1ste en 2de selectie en een aantal spelers uit de jeugd, kwam 5 minuten voor de rust op 2-0 voorsprong toen Lucas Hulsman uit de draai de keeper verraste. De tegenstanders wist er weinig tegenover te stellen, maar profiteerde kort voor rust wel van een foutje in de verdediging en tikte eenvoudig de 2-1 ruststand binnen. Na de thee bleef Twenthe de bovenliggende partij. Halverwege de tweede helft vergrootte Simon Hevink de voorsprong tot 3-1. Na een snelle aanval kon hij vrij binnen schieten. Kort voor het eindsignaal scoorde jeugdspeler Luuk Freriksen de 4-1 eindstand. 

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]
  • Winst in Oosterhout voor Marit Cent17 september 2017 Winst in Oosterhout voor Marit Cent Marit Cent heeft zondag de Ronde van Oosterhout gewonnen. De 18-jarige Goorse wielrensters was in de wedstrijd voor junior vrouwen in de sprint de snelste van een kopgroep van vijf […]
  • GFC boekt eerste zege bij concurrent Wierden4 oktober 2009 GFC boekt eerste zege bij concurrent Wierden GFC heeft vanmiddag pas het eerste slachtoffer aan de zegekar gebonden. Op bezoek bij mede-laagvlieger Wierden zegevierden de mannen van Van Weersel met 2-0. Ruumpol en Schnieder waren in […]
  • Twenthe knalt De Esch uit de Tukker Cup6 maart 2018 Twenthe knalt De Esch uit de Tukker Cup Twenthe had vanavond thuis het geluk aan zijn zijde, het won met 3-1 het thuisduel tegen de De Esch. Te winnen was een ticket voor de halve finale van de Tukker Cup. Met name in de […]