Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)

Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust is enorm. De kat lijkt het naar zijn zin te hebben, maar wordt waarschijnlijk ergens gemist. Mist u deze kat, neem dan contact op via deze link.

Update: het katje bleek te zijn gechipt, waardoor het mogelijk was contact met het thuisfront op te nemen en het diertje weer bij de eigenaar kon worden gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Gehoorapparaat zoekgeraakt24 december 2020 Gehoorapparaat zoekgeraakt Een pijnlijk moment voor een der trouwe bezoekers van deze site. Op de weg van de opticien naar Karwei is een plaatsgenoot zijn gehoorapparaat kwijtgeraakt. Hebt u iets gevonden, mail dan […]
  • Reggehof3 januari 2014 Reggehof minder open Bezoekers van De Reggehof krijgen fysiek steeds meer te maken met de bezuinigingen die het Verenigings- en Evenementengebouw treffen. Na het fors terugbrengen van het aantal voorstellingen […]
  • Ook Goorse bedrijven dingen mee om Startersprijs Midden Twente19 juni 2015 Ook Goorse bedrijven dingen mee om Startersprijs Midden Twente Jonge bedrijven uit Goor en de overige kernen maken kans op De Startersprijs Midden Twente 2015. De gemeenten Hengelo, Borne en Hof van Twente roepen haar ondernemers die vorig jaar zijn […]
  • Project Hoffit! van start7 januari 2011 Project Hoffit! van start Deze maand is project Hoffit! van start gegaan in Hof van Twente. Het doel van het project is om inwoners van Hof van Twente wegwijs te maken in de mogelijkheden van bewegen/sport, […]
  • De muziektent in 1973…12 oktober 2011 De muziektent in 1973… Eens in de zoveel tijd duikt er in de mailbox van Goorsnieuws weer een fraaie plaat uit de roemrijke historie van Goor op. Onderstaande foto kregen we van Christina Boswinkel-Zeedijk. Zij […]