Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken

Het boek ‘Mantelzorger der liefde’ van de Goorse schrijfster Ingrid Keestra, is aangekocht door in totaal 62 bibliotheken in Nederland. Dit mede in het kader van de ‘Dag van de mantelzorg’ die komende zaterdag plaats vindt. Ingrid Keestra schreef het boek, waarvan inmiddels ook van de tweede druk honderden exemplaren zijn verkocht, naar aanleiding van haar ervaringen met haar moeder die ook lijdt aan dementie en wordt ook omarmt door de landelijke Alzheimerstichting. Door de voorzitter van die stichting,¬†Christiaan Meyboom, wordt ze zelfs de Twentse Hugo Borst genoemd. Keestra houdt inmiddels veel lezingen in den lande met tips en voorbeelden hoe je Alzheimer en dementie positiever kunt benaderen. Daarnaast wil ze meer aandacht en openheid over mantelzorg en Alzheimer.

 

Gerelateerde berichten

  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Alzheimer Nederland zoekt Goorse collectanten2 november 2015 Alzheimer Nederland zoekt Goorse collectanten Er zijn dringen collectanten nodig om de geldinzameling van Alzheimer Nederland in Goor tot een succes te maken. De collecte is van volgende week maandag 9 november tot en met vrijdag 14 […]
  • Eric Corton als eerste vastgelegd voor nieuwe theaterseizoen3 maart 2017 Eric Corton als eerste vastgelegd voor nieuwe theaterseizoen AActeur en presentator Eric Corton is de eerste die door De Reggehof is vastgelegd voor het nieuwe theaterseizoen 2017/2018. Hij komt op 20 januari met de solovoorstelling 'Ma', gebaseerd […]
  • Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij12 april 2018 Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij Mantelzorgers uit Goor en omgeving zijn komende woensdag 18 april welkom op een gratis wijnproeverij bij de wijngaard van Twentewijn in Bentelo. Het initiatief voor deze avond komt van de […]