Joy Stempher 18 jaar

Hiep, hiep, hoera, Joy Stempher is gisteren 18 jaar geworden. Een mijlpaal die de familie niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Via deze weg dan ook namens de familie en vrienden de hartelijke felicitaties. 

Gerelateerde berichten

  • 27 december 2011 Mikai ziet levenslicht Dennis ten Donkelaar en Joy Thijsen zijn de ouders geworden van een prachtige zoon. Bijna twee weken later dan gepland heeft Mikai zich dan toch laten zien. Mikai wordt met een spandoek […]
  • Britney Weeink 18 jaar!19 mei 2018 Britney Weeink 18 jaar! Het zal niemand in Goor en Enter zijn ontgaan. Britney Weeink is 18 jaar geworden. De prominente Goorse heeft deze mijlpaal dit weekend groots gevierd met vrienden en familie.  En ook […]
  • Joy zoekt kater Coda10 mei 2016 Joy zoekt kater Coda Joy is op zoek naar Kater Coda, die sinds kort is vermist. Hij draagt een blauw halsbandje, is 2 jaar oud en gecastreerd. Heeft u Coda gezien, dan graag uw reactie via de mail.
  • Elke Scholte in `t Hoff vandaag 18 jaar21 oktober 2015 Elke Scholte in `t Hoff vandaag 18 jaar Vandaag viert Elke Scholte in `t Hoff haar 18e verjaardag. Familie en vrienden waren gisteren druk in de weer om de voortuin te versieren en een eerste toost uit te brengen op het bereiken […]
  • Afscheid van markante plaatsgenoot Rob Vorkink6 december 2018 Afscheid van markante plaatsgenoot Rob Vorkink Het heeft Goor nog altijd voor een groot deel in zijn greep. Het plotselinge overlijden van één van haar markantste plaatsgenoten. Rob Vorkink is niet meer. De journalist, die in het […]