Hectormeiden steunen Oranje-leeuwinnen, Jansen speelt niet

Het is erop of eronder vanavond en komende dinsdag voor de Oranje Leeuwinnen. Vanavond spelen die zonder Ellen Jansen die niet bij de wedstrijdselectie zit en op de tribune plaats moet nemen, de eerste van twee duels in de finale van de play offs voor een plek op de eindronde van het WK tegen Zwitserland. De Oranje-leeuwinnen spelen vanavond eerst de thuiswedstrijd in de Utrechtse Galgenwaard en dat duel is vanaf 20:00 uur te zien op Veronica. De kans is aanwezig dat er dan ook een Goors spandoek kan worden ontwaard. Zo’n 50 meiden van SV Hector zijn afgereisd om Oranje te steunen in de strijd om een WK-ticket (foto). 

Gerelateerde berichten

  • Jansen en Hilhorst in nationale selecties31 oktober 2018 Jansen en Hilhorst in nationale selecties Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 […]
  • Lotte Schrijver 16 jaar27 mei 2021 Lotte Schrijver 16 jaar Lotte Schrijver is vandaag 16 jaar geworden. Reden voor haar ouders om in deze bijzondere tijd haar ook digitaal in het zonnetje te zetten op deze site. Lotte van harte!
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep6 oktober 2020 Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep De Hofderby van afgelopen zondag, 4 oktober, in de 4e klasse B van het zondag-amateurvoetbal tussen SV Hector tegen Sportclub Markelo is terug te zien via de website van de lokale omroep. […]