Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas

De intocht van Sinterklaas volgende week zondag in de Goorse haven belooft weer een waar spektakel te worden. De Waterpieten beloven vanaf 13:00 uur een grootse show neer te zetten voordat de pakjesboot aanmeert met daarop de Goedheiligman. Hij zal worden verwelkomt door de nieuwe kinderburgemeester van Goor. Dat is dit jaar Sven Keuzink van de Prins Constantijnschool. De Sint zal met hem in de koets en Apollo ervoor, richting het centrum gaan waar ze onderweg worden getrakteerd op optredens van Circus Caroly, de Miniswings van Gymnastiekvereniging Excelsior en de majorettes van Apollo op het Sterplein. Daarna is het tijd voor het kinderfeest bij De Reggehof en tijd voor een ‘meet and greet’ met Sinterklaas en muziek van DJ Marèl Zwierink. Daarna is de Sint op woensdagmiddag 28 november en zaterdagmiddag 1 december in het Sinterklaashuis bij Zippytoys.

Gerelateerde berichten

  • Intocht Sinterklaas groot waterspektakel14 november 2021 Intocht Sinterklaas groot waterspektakel Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water […]
  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Sinterklaashuis bij Zippytoys24 september 2018 Sinterklaashuis bij Zippytoys Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de […]
  • Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester26 oktober 2021 Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in de Goorse haven gaat dit jaar wel door. Op zondag 14 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse […]
  • Geen Sinterklaasintocht in Goor19 september 2020 Geen Sinterklaasintocht in Goor Er is dit jaar, vanwege het Corona-virus, geen Sinterklaasintocht in de Goorse haven. Dat heeft de Stichting Sinterklaas Goor besloten in samenspraak met de Goorse Waterpieten. Met name […]