Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal

Het harmonie-orkest van Apollo is komende zaterdag te zien en te horen in de Goorse sporthal De Mossendam, samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO). Dit orkest van getalenteerde muzikanten van 12 tot 24 jaar oud, komt naar Goor om werken van de Goorse componist en dirigent Carl Wittrock te vertolken. In het thema Afrika worden onder meer Witrock’s stukken ‘Navigatio’ en ‘The African Connection’ gespeeld. Apollo speelt onder meer ‘Ghost Train’ van Eric Whitacre. In deze compositie nemen de muzikanten het publiek mee in een bovennatuurlijke spooktrein, die door verlaten stadjes en lege canyons brult. Apollo’s harmonie-orkest gebruikt het optreden als Try Out voor Concertconcours in Enschede waaraan de bijna 100 jaar oude Goorse muziektrots op zondag 9 december deelneemt. Het Combiconcert in De Mossendam begint komende zaterdag om 20:00 uur en is gratis te bezoeken.

Het Frysk Jeugd Fanfare Orkest onder leiding van Syde van der Ploeg

Gerelateerde berichten

  • Glansrijke titel Apollo in Enschede9 december 2018 Glansrijke titel Apollo in Enschede Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag  met glans het concours in Enschede op naam geschreven. De Goorse muziektrots behaalde in de hoogste landelijke afdeling extreme scores […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Nagenieten van Apollo’s slotconcert17 december 2019 Nagenieten van Apollo’s slotconcert De jubilerende muziekvereniging Apollo pakte zaterdagavond spectaculair uit met een grootse voorstelling voor een bijna uitverkochte sporthal. Via een groot scherm werden beelden getoond […]
  • Bomvolle sporthal geniet van Apollo6 januari 2019 Bomvolle sporthal geniet van Apollo Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het […]
  • Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd4 oktober 2021 Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. […]