Morgen filmfestival bij Alleman

Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch die kan worden genuttigd. Allereerst wordt om 11:00 uur The Post van Steven Spielberg gedraaid, een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant en hoofdredacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Om 14:00 uur wordt, na een lunch, de zwarte comedy The Party vertolkt. Dat is een hilarisch portret vol scherpe dialogen van een groep vrienden die hun zekerheden in duigen zien vallen. De afsluitende film wordt om 15:45 uur getoond. The Phantom is een liefdesdrama/misdaadfilm over twee koppige geliefden. Kaarten kunnen los en in een arrangement wordt gekocht aan de kassa.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd9 september 2016 Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het […]
  • Birdman in Filmhuis Alleman2 november 2015 Birdman in Filmhuis Alleman In het Goorse Filmhuis Alleman is morgen de film Birdman te zien. Een aan lager wal geraakte acteur, Michael Keaton, die ooit de iconische superheld Batman speelde, probeert zijn carrière […]
  • Suite Française in filmhuis Alleman8 november 2015 Suite Française in filmhuis Alleman De romantische dramafilm 'Suite Française' uit 2014 wordt komende dinsdag vertoon in Filmhuis Alleman. De film speelt zich af in het Frankrijk van 1940. Lucile Angellier wacht op nieuws […]
  • Brits drama X+Y bij Alleman8 mei 2016 Brits drama X+Y bij Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag het Britse drama X+Y. Deze film gaat over een eerste liefde en de bijzondere relatie tussen een wiskundegenie en zijn leraar. De licht autistische […]