Olympia verovert koppositie

De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan Truschel (foto) en Tom Broek wonnen beiden drie enkelpartijen. Paul Leijdekkers won één keer en verloor twee keer. Ook het dubbelspel werd niet gewonnen. Komende vrijdag staat voor de Goorse ploeg de cruciale uitwedstrijd tegen Vitesse’35 uit Hengelo op het programma. Het verschil op de ranglijst is slechts één punt in Goors voordeel. Olympia 2, dat uitkomt in de eerste klasse B. lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen ondanks een 4-6 overwinning bij Blauw Wit 4. De Goorse formatie staat voorlaatste met 30 punten. Het gat met de veilige vierde plek waarop Tafeltennis Zwolle staat, is vijf punten.

Gerelateerde berichten

  • Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd21 september 2015 Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd De tafeltennissers van het Olympia hebben de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie met 6-4 verloren. Het Goorse trio ging in Almelo nipt met 6-4 onderuit tegen Blauw Wit 4. Er waren […]
  • Olympia wint in Enschede8 april 2019 Olympia wint in Enschede In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de […]
  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]
  • Johan Truschel clubkampioen Olympia24 januari 2018 Johan Truschel clubkampioen Olympia Johan Truschel is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De in Diepenheim woonachtige Gorenaar, won in de finale van Wilko Busschers in drie games (12-10, 11-9 en 11-6). […]
  • Olympia heeft titel binnen handbereik26 november 2018 Olympia heeft titel binnen handbereik De tafeltennissers van Olympia 1 (foto) kunnen in de komende week het kampioenschap binnen halen. Daarbij is de Goorse ploeg wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. Olympia won […]