Olympia verovert koppositie

De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan Truschel (foto) en Tom Broek wonnen beiden drie enkelpartijen. Paul Leijdekkers won één keer en verloor twee keer. Ook het dubbelspel werd niet gewonnen. Komende vrijdag staat voor de Goorse ploeg de cruciale uitwedstrijd tegen Vitesse’35 uit Hengelo op het programma. Het verschil op de ranglijst is slechts één punt in Goors voordeel. Olympia 2, dat uitkomt in de eerste klasse B. lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen ondanks een 4-6 overwinning bij Blauw Wit 4. De Goorse formatie staat voorlaatste met 30 punten. Het gat met de veilige vierde plek waarop Tafeltennis Zwolle staat, is vijf punten.

Gerelateerde berichten

  • Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd21 september 2015 Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd De tafeltennissers van het Olympia hebben de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie met 6-4 verloren. Het Goorse trio ging in Almelo nipt met 6-4 onderuit tegen Blauw Wit 4. Er waren […]
  • Johan Truschel clubkampioen Olympia24 januari 2018 Johan Truschel clubkampioen Olympia Johan Truschel is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De in Diepenheim woonachtige Gorenaar, won in de finale van Wilko Busschers in drie games (12-10, 11-9 en 11-6). […]
  • Olympia heeft titel binnen handbereik26 november 2018 Olympia heeft titel binnen handbereik De tafeltennissers van Olympia 1 (foto) kunnen in de komende week het kampioenschap binnen halen. Daarbij is de Goorse ploeg wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. Olympia won […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd3 december 2018 Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste […]