Goorse clubs onderuit in Tukker Cup

Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten scoorden Tim Wassink en Olaf Siegers. Hector verloor in Hengelo met 4-0 van ATC’65. Twenthe (foto) leed, met een mix van selectiespelers en jonge talenten een 4-1 nederlaag in en tegen Diepenheim. Voor Twenthe scoorde Koen Morsink. Twenthe won vorige week van Achilles Enschede en is de enige Goorse club die nog een kleine kans maakt op een plek in de tweede ronde.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup25 juli 2018 Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe […]
  • Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO2 mei 2018 Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO Twenthe Goor mag het in de finale van de strijd om de Tukker Cup opnemen tegen DETO Twenterand. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in de halve eindstrijd vorige week van Excelsior'31 […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]