Hendrik Greven 75 jaar Hectoriaan

Hector zit nog altijd in de lift. De groen-witten gaan richting de 600 leden, liet het bestuur deze week weten tijdens de algemene ledenvergadering. Een speciale avond was het natuurlijk ook voor de jubilarissen. Zo werd Hendrik Greven (foto 4e van rechts) gelauwerd voor zijn 75-jarig lidmaatschip en kregen Henk Verdriet en Henk Derking een speldje voor 70 jaar lidmaatschap. Ook Jan Zweers, Jaap Busscher, Willy Brunnekreef, Herman Harmsen (allen 60) en Gerrit Theijink, Gerrit Naafs, Ep Alberts, Ronnie Oosterveld, Johan Boensma, Hans Oosterveld werden in het zonnetje gezet voor hun 50-jarig ‘huwelijk’ met de groen witten.


Cuno Wittrock, Jacco Derking, Bob Poorthuis, Erik de Vries, Henk Koeleman, Maro Caudron, Frans Gadella, allen 40 jaar. Ivan van Dam, Marinus Wolters, Mark Alink, Frank van Gemmert, Sjoerd Dijkstra, Remco Hofstee, Hendrik Bartelds, Matthijs de Vries en Gean Klein Horsman werden in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar zijn verbonden aan Hector.

Voor Rick Biesemaat, Wesley Zwoferink en Marinus Wolters was er ook een speciaal eerbetoon. Ze ontvingen een polo voor het feit dat zij respectievelijk meer dan 25, 25 en 75 doelpunten hebben gescoord in het eerste elftal van Hector.