Sinterklaashuis gereed en SinterKerstactie in aantocht

In de aanloop naar de feestdagen houden de deelnemende winkels aan de Hofpas een grote loterij waar als hoofdprijs een elektrische fiets is te winnen. Wie tussen 24 november en 24 december een aankoop doet en daarbij punten op de pas laat bijschrijven, dingt mee naar de electrische fiets en andere prijzen zoals een tablet en een keukenmachine tijdens deze zogenoemde SinterKerstactie. Inmiddels is in de Goorse Grotestraat het Sinterklaashuis klaar voor gebruik. Bij Zippytoys is vandaag de laatste hand gelegd aan het onderkomen van de Goedheiligman die komende zondagmiddag aanmeert in de Goorse haven.

Gerelateerde berichten

  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof17 november 2016 Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof De Goorse Gelukspas krijgt navolging in de hele Hof van Twente. Het systeem waarbij via een puntensysteem kortingen kunnen worden verkregen bij deelnemende winkeliers, zal op termijn ook […]
  • Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht23 december 2020 Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht Er is sinds de start van de uitzendingen afgelopen zaterdag vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in Goor, zo'n 5.000 euro opgehaald. Er zijn nu ongeveer 1200 loten verkocht à €2,50 en […]
  • Sinterklaashuis weer bij Zippytoys20 oktober 2019 Sinterklaashuis weer bij Zippytoys Als Sinterklaas weer voet op Goorse bodem heeft gezet zal hij zijn intrek nemen in het Sinterklaashuis dat, evenals vorig jaar, weer wordt gebouwd in de speelgoedwinkel Zippytoys aan de […]