Open Huis ondernemers Laarschool

De ondernemers die zich gevestigd hebben in de voormalige Laarschool houden zaterdag 1 december een Open Dag onder de titel ‘Lokaal ondernemen’ waarbij diverse workshops te volgen zijn. Zo houdt de Goorse Debby Botterblom een zogenoemde nek- en schouderworkshop en gaat fotografe Barbara Trienen uitleggen hoe je een goede foto maakt met een mobiele telefoon. Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen bij goudsmid Dieuwke Raats en houdt Mathieu Beunders ‘Speed Coaching-sessies’. De activiteiten, die om 11:00 uur beginnen, zijn gratis te bezoeken. De Open Dag duurt tot 15:00 uur. Daarna is er gelegenheid om tijdens een borrel na te praten tot 17:00 uur. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Open Huis ondernemers Laarschool10 november 2018 Open Huis ondernemers Laarschool Vier nieuwe huurders van De Laarschool houden op zaterdag 1 december open huis. Vanaf maart is er al volop activiteit in het iconische pand nabij het centrum. Onder de noemer Lokaal […]
  • Orkest met ruim 1000 schoolkinderen tijdens Veldtocht8 mei 2017 Orkest met ruim 1000 schoolkinderen tijdens Veldtocht De jaarlijkse Veldtocht voor de Goorse basisschoolleerlingen wordt dit jaar geopend op het terrein van GFC. Dat zal gebeuren door burgemeester Nauta. Daarna vormen alle kinderen één groot […]
  • Kerkproeverij in de Hofkerk4 september 2017 Kerkproeverij in de Hofkerk Komend weekend is het Open Huis in de Goorse Hofkerk. Onder de titel ‘Kerkproeverij’ is iedereen uitgenodigd om te komen ‘proeven’ wat de Hofkerk te bieden heeft Komende zaterdag is er […]