Twee knallen en een brand in een schuur

Consternatie in de vroege ochtend. Een schuur van een woning aan de Herman Heijermansstraat heeft vanmorgen nog voor het ochtendlicht in brand gestaan. Bewoners hoorden twee doffe knallen, waarna ze de brand ontdekten. De brandweer kon het schuurtje redden en kreeg de brand snel onder controle. De oorzaak van de brand is niet bekend. Foto’s Hof van Twente Fotografie.


 

Gerelateerde berichten

  • Brand in schuurtje achter ‘tolhuis’18 maart 2017 Brand in schuurtje achter ‘tolhuis’ Aan de Markeloseweg heeft gisteravond even voor middernacht een klein brandje gewoed in een schuurtje. Het geheel overwoekerde schuurtje bevindt zich achter het tolhuisje dat leeg staat. […]
  • Brandje in schuur Blauwververij27 juli 2016 Brandje in schuur Blauwververij De Goorse brandweer kwam vanmiddag rond 12:30 in actie voor een beginnende brand in een schuur aan de Blauwververij. De brand, die een elektrische oorzaak heeft, kon snel worden geblust. […]
  • Goorse brandweer mag nablussen16 juni 2017 Goorse brandweer mag nablussen De Goorse brandweer is vanavond inclusief bevelvoerder uitgerukt om de puinhopen achter de Van Kollaan na te blussen. Her en der kwamen er rookpluimen uit de wrakken die goed nageblust […]
  • Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand?22 november 2018 Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand? De schrik zit er nog goed in bij schoolkinderen en buurtbewoners. De brand in het schoolgebouw van de Albatros, die zeer vermoedelijk is aangestoken, houdt de gemoederen bezig. Net als […]
  • Goorse schuren doelwit van inbraken28 oktober 2014 Goorse schuren doelwit van inbraken In Goor zijn het afgelopen weekend in twee schuren brutale inbraken gepleegd. Allereerst werd er vrijdagnacht uit een schuur achter een woning aan de Herman Heijermansstraat een witte […]