Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas…

De evenementenkalender vermeld voor deze avond allereerst een zogenoemde ‘Diva-bingo’ in buurthuis Villa’70 op ‘t Gijmink. Vanavond is ook de show van oud-profvoetballer Andy van der Meijde en zijn partner Melissa in De Reggehof waarvoor wij deze week, via Facebook, twee kaarten mochten verloten. Die tickets zijn gewonnen door Wilfried Hoeben. Morgen is ‘Gewoon Aans’ te zien in het lokale theater met de nieuwe dialectvoorstelling ‘Volk’. Morgenavond is ook het gratis te bezoeken combi-concert van het harmonieorkest van Apollo in sporthal De Mossendam met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest. Zondagmiddag is het uur u voor de Goorse kinderen als Sinterklaas aanmeert in de haven en er een stuntspektakel van de Goorse Waterpieten te zien is. Daarna een tocht door Goor en een Sinterklaasfeest bij De Reggehof. Voor alle evenementen klik HIER.