Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas…

De evenementenkalender vermeld voor deze avond allereerst een zogenoemde ‘Diva-bingo’ in buurthuis Villa’70 op ’t Gijmink. Vanavond is ook de show van oud-profvoetballer Andy van der Meijde en zijn partner Melissa in De Reggehof waarvoor wij deze week, via Facebook, twee kaarten mochten verloten. Die tickets zijn gewonnen door Wilfried Hoeben. Morgen is ‘Gewoon Aans’ te zien in het lokale theater met de nieuwe dialectvoorstelling ‘Volk’. Morgenavond is ook het gratis te bezoeken combi-concert van het harmonieorkest van Apollo in sporthal De Mossendam met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest. Zondagmiddag is het uur u voor de Goorse kinderen als Sinterklaas aanmeert in de haven en er een stuntspektakel van de Goorse Waterpieten te zien is. Daarna een tocht door Goor en een Sinterklaasfeest bij De Reggehof. Voor alle evenementen klik HIER.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Slagwerk met kliko’s en tonnen in de voorjaarsvakantie19 februari 2021 Slagwerk met kliko’s en tonnen in de voorjaarsvakantie Kinderen tussen de 7 tot en met 12 jaar zijn komende woensdag welkom om bezig te gaan met slagwerk op tonnen en kliko's. Dat gebeurt komende woensdag in sporthal De Mossendam. Onder […]
  • Nagenieten van Apollo’s slotconcert17 december 2019 Nagenieten van Apollo’s slotconcert De jubilerende muziekvereniging Apollo pakte zaterdagavond spectaculair uit met een grootse voorstelling voor een bijna uitverkochte sporthal. Via een groot scherm werden beelden getoond […]