Spectaculaire intocht Sinterklaas massaal bezocht

Een geweldige drukte vanmiddag tijdens intocht van Sinterklaas en zijn gevolg in de haven van Goor. Meer dan 3000 mensen zagen allereerst een spectaculaire show van de Waterpieten die het publiek vermaakten met allerlei stunts op het Twentekanaal. Nadat de pakjesboot met daarop de Goedheiligman, was aangemeerd werd de Sint onder meer welkom geheten door kinderburgemeester Sven Keuzink en wethouder Wim Meulenkamp. Na de aankomst ging de tocht per koets, onder aanvoering van Apollo, richting het centrum van Goor waar diverse optredens waren van onder meer circus Caroly en Gymnastiekvereniging Excelsior. Daarna was er een meet and greet in theater De Reggehof. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Intocht Sinterklaas groot waterspektakel14 november 2021 Intocht Sinterklaas groot waterspektakel Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water […]
  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Troosteloze aanblik…15 november 2020 Troosteloze aanblik… De Goorse haven, zondag 15 november 14:00 uur. Lege kades en ook op het door de wind golvende water niets anders te bekennen dan enkele vrachtschepen die wachten op bevoorrading. Hoe […]
  • Geen Sinterklaasintocht in Goor19 september 2020 Geen Sinterklaasintocht in Goor Er is dit jaar, vanwege het Corona-virus, geen Sinterklaasintocht in de Goorse haven. Dat heeft de Stichting Sinterklaas Goor besloten in samenspraak met de Goorse Waterpieten. Met name […]
  • Waterpieten zoeken donateurs voor intocht Sinterklaas6 november 2018 Waterpieten zoeken donateurs voor intocht Sinterklaas Om er een nog groter spektakel van te maken dan in voorgaande jaren is de organisatie van het waterspektakel op zoek naar financiĆ«le middelen. Zo zijn al diverse geldschieters gevonden en […]