Hector overtuigt en wint van Davo

Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste helft kende niet veel grote kansen, de Hectorianen probeerden het spel te maken en Davo loerde op de counter. De eerste grote kans was voor de Deventernaren; de pas 18-jarige Sidney Pinkster ging op Daniƫl Kolbe af, maar laatstgenoemde redde knap. Daarna hadden Joeri Wenderman en Sjoerd Koster grote kansen op de openingstreffer, ook deze gingen er niet in. Vlak voor rust zorgde Unal Kel wel voor de openingstreffer. Wesley Zwoferink stuurde de rechtsbuiten weg en daarna verschalkte hij de keeper.

Na rust maakte Hector er na welgeteld vier minuten 3-0 van. Eerst Joeri Wenderman die knap wegdraaide en binnen schoot en daarna Jorno de Vries die zijn vrije trap binnen zag draaien. Arno Katera zorgde tien minuten daarna voor de vierde treffer. De Gorenaren kregen nog enkele kansjes, maar scoorden niet meer. Davo scoorde uiteindelijk nog wel waardoor de 4-1 eindstand op het bord kwam. Hector stijgt nu naar de negende plaats in de vierde klasse G. Volgende week moet de formatie van Mark Dijkstra naar laagvlieger De Gazelle. Bij een overwinning kan de ploeg weglopen uit de onderste regionen.

Gerelateerde berichten

  • Hector veilig na zege op DAVO5 mei 2019 Hector veilig na zege op DAVO Hector heeft zich vandaag veilig gespeeld en is dus vrij van eventuele degradatiestress. De uitwedstrijd tegen DAVO werd in Deventer met 1-3 gewonnen en daardoor is de ploeg van trainer […]
  • Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen4 november 2018 Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen Hector boekte vandaag de tweede zege van het seizoen. In Diepenveen werd met 1-2 gewonnen tegen de plaatselijke VV. De jonge A-speler Arno Katera was de grote man aan Goorse zijde. Hij […]
  • Hector onderuit in en tegen Lettele14 oktober 2018 Hector onderuit in en tegen Lettele Hector verloor vanmiddag in en tegen Lettele met 3-1. De nederlaag kwam met name tot stand in de eerste tien minuten. De groen witten waren duidelijk nog niet in de wedstrijdmodus in die […]
  • Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-219 april 2018 Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2 Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]