GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2

GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was voetballend beter maar had moeite met het fysieke spel van de thuisploeg die er bij tijd en wijle fors inkleunde. GFC kwam in het eerste half uur door twee keer slecht verdedigen op een 2-0 achterstand. De aansluitingstreffer werd zes minuten voor rust gemaakt door Edo Schnieder die de 2-1 binnen kopte.

De 2-2 viel in de tweede halft na een goede kans van GFC die uiteindelijk in de rebound tot doelpunt werd gepromoveerd door Tim Wassink die de bal in de verre hoek kon schieten. Daarna kon het alle kanten op en waren er mogelijkheden voor beide ploegen. GFC was in de slotfase nog het meest dicht bij de overwinning. Een kopbal van Simon Ruumpol kwam op de lat terecht. GFC is na het gelijke spel nu 9e in de vierde klasse G met 9 punten uit 8 wedstrijden.