GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2

GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was voetballend beter maar had moeite met het fysieke spel van de thuisploeg die er bij tijd en wijle fors inkleunde. GFC kwam in het eerste half uur door twee keer slecht verdedigen op een 2-0 achterstand. De aansluitingstreffer werd zes minuten voor rust gemaakt door Edo Schnieder die de 2-1 binnen kopte.

De 2-2 viel in de tweede halft na een goede kans van GFC die uiteindelijk in de rebound tot doelpunt werd gepromoveerd door Tim Wassink die de bal in de verre hoek kon schieten. Daarna kon het alle kanten op en waren er mogelijkheden voor beide ploegen. GFC was in de slotfase nog het meest dicht bij de overwinning. Een kopbal van Simon Ruumpol kwam op de lat terecht. GFC is na het gelijke spel nu 9e in de vierde klasse G met 9 punten uit 8 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]