Reservedoelman bezorgt Twenthe II de winst

Een heldenrol in optima forma voor de reservekeeper van Twenthe II. De ploeg van trainer Peter Horselenberg (foto) won dit weekend door een treffer van Jurgen Burggraaf in de slotfase van NEO.  De goalie moest in het veld komen nadat Jelmer Plegt geblesseerd naar de kant moest. In Borne werd het uiteindelijk 1-3 in het voordeel van de bezoekers uit Goor. Twenthe II presteert sowieso zeer verrassend in de eerste klasse reserve. De promovendus heeft al vijftien punten verzameld uit zeven duels en staat gedeeld tweede. Koploper is Stevo. 

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe II kampioen13 mei 2017 Zaalteam Twenthe II kampioen Feest voor de zaalvoetballers van Twenthe II. Zij kroonden zich gisteravond voor het eerst in hun bestaan tot kampioen. In het derde levensjaar werd dit seizoen met overmacht de titel […]
  • Succesformatie Twenthe III zwaait af30 mei 2015 Succesformatie Twenthe III zwaait af Vol trots straalt en staat hij voor zijn mannen (foto). Coach Henk Ringersma nam vandaag afscheid van zijn voetballers. Twenthe III houdt er na een zeer succesvolle episode mee op. De […]
  • Periodetitel voor Twenthe II11 mei 2018 Periodetitel voor Twenthe II In de zweem van het vlaggenschip van vv Twenthe heeft ook het tweede team van de Tricolores de wind in de zeilen. De ploeg van trainer Peter Horselenberg zegevierde gisteren met 4-2 over […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]
  • Afgang vv Twenthe, ploeg verspeelt 4-1 voorsprong 18 mei 2014 Afgang vv Twenthe, ploeg verspeelt 4-1 voorsprong Een blamage in optima forma. Twenthe Goor ligt zeer verrassend uit de nacompetitie. De mannen van trainer Harold Oude Veldhuis verspeelden vandaag een 4-1 voorsprong tegen De Tukkers. Het […]