Medewerkers Kukelnest feliciteren 80-jarige buurvrouw Jo

De buurvrouw van het Kukelnest, Jo Morsink, is 80 jaar geworden. Een goede reden voor de  medewerkers van Aveleijn / Het Kukelnest om Jo in het zonnetje te zetten. Gewapend met een spandoek togen de medewerkers naar haar woning en bezorgden haar een geweldige verjaardag. Uiteraard trakteerde Jo op haar overheerlijke zelfgemaakte taart en koeken, het favoriete snoepgoed van de medewerkers. Ook via deze weg willen de medewerkers Jo in het zonnetje zetten, zij hopen haar nog lang in hun midden te hebben.

 

Gerelateerde berichten

  • Chauffeur toeterend het huwelijk in4 september 2017 Chauffeur toeterend het huwelijk in Het was vrijdag een gedenkwaardige dag voor Jos Scholten en 'zijn' Manon. Ze werden in de echt verbonden en dat werd uiteraard goed gevierd. Zijn collega's van transportbedrijf Leverink […]
  • Wim Spoelder vandaag 80 jaar5 april 2017 Wim Spoelder vandaag 80 jaar De goedlachse en altijd behulpzame "Enterse" Gorenaar Wim Spoelder wordt vandaag 80 jaar. En daar mogen volgens vrienden en familie nog heel wat jaren bij. "'t Hoar wordt wat meender, mar […]
  • Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet2 juni 2017 Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet Vandaag is Ali " Poetsj " Kuzucu 50 jaar geworden. Ali dankt zijn bijnaam aan zijn jarenlange inzet als autopoetser.¬†Gisteren hebben de collega`s van autobedrijf Haafkes hem verrast met […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • Jan Henk en Annemieke getrouwd!12 september 2016 Jan Henk en Annemieke getrouwd! Feest bij Jan Henk Reef en Annemieke Post. Ze hebben de liefde bezegeld en zijn in het huwelijk getreden. Samen met familie, buren en vrienden is dit feest gevierd aan de Heijinksweg in […]