Bingo in ’t Doesgoor

Bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  prijzen samengesteld. De deelname is €5,- per kaart. Ook is er een kerstbingo aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • De laatste seniorenbingo van 201515 december 2015 De laatste seniorenbingo van 2015 De laatste bingo van het jaar. Bij wijkvoorziening ’t Doesgoor gaan de donderdag de laatste balletjes door de kantine met mooie prijzen. De aanvang van de bingo is 14.00 uur en duurt tot […]
  • Bingo Doesgoor weer op de rol26 november 2014 Bingo Doesgoor weer op de rol Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert morgen weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit ‘t Twentse Haagje. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven kost vijf […]
  • Wederom bingo op ’t Doesgoor 27 oktober 2014 Wederom bingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert komende donderdag weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit 't Twentse Haagje. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven […]
  • Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor24 september 2014 Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdag weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit Goor. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven kost vijf euro […]
  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]