Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?

Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende hoogheid van CV Sterzo en opvolger van Prins Ramon (foto) uit de rook naar voren komen. Het gissen is op diverse social media al begonnen en er zijn door de Prinsen-keuzecommissie van de Goorse Carnavalsvereniging ook al de nodige hints gegeven. Zo wordt in het midden gelaten of het een Prins of Prinses zal worden, ‘mist er nog wel eens een letter’, komt hij of zij bij tijd en wijle goed op stoom én neemt de nieuwe hoogheid ‘graag de leiding’.

De nieuwe Prins(es) van CV Sterzo krijgt dit jaar ook het predikaat ‘Hofprins’ die tijdens het Carnavalsweekeinde, begin maart volgend jaar, ook de scepter zal zwaaien over de hele Hof van Twente. Tijdens de feestavond komende zaterdag zal ook afscheid worden genomen van de huidige Prins Ramon (Freriksen) en zijn adjudanten Lennert (Berkers) en Henri (Tijhuis). De avond, die om 21:00 uur begint en gratis toegankelijk is, zal muzikaal worden opgeluisterd door de befaamde vrouwenformatie Steam (foto onder) en DJ Trammelant.

Gerelateerde berichten

  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon10 februari 2018 Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon Na een enerverende feestavond bij De Ster moesten de carnavalisten van CV Sterzo vanmorgen vroeg uit de veren voor de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Daar werd samen met de […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]