Black Friday in Goor

De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de dag na Thanksgiving-day is. De meeste Amerikanen hebben dan een vrije dag die dan wordt benut om de eerste kerstinkopen te doen, gelokt door de winkeliers die juist dan speciale aanbiedingen hebben. Ook in Goor kan er komende vrijdag en zaterdag geprofiteerd worden van de hoge kortingen die alleen dan gelden. De meeste winkels doen mee met de Black Friday die in Goor georganiseerd wordt door Goor Collectief. 

Gerelateerde berichten

  • Restantenmarkt in het centrum27 augustus 2019 Restantenmarkt in het centrum Na de terrasvrije zaterdag is het Goorse stadshart komend weekeinde het decor voor de jaarlijkse restantenmarkt waarin de Goorse winkeliers de diverse waren die plaats moeten maken voor […]
  • Black Friday bij De Reggehof25 november 2019 Black Friday bij De Reggehof Komende vrijdag 29 november is het Black Friday en dat betekent dat er bij diverse Goorse winkeliers geshopt kan worden met hoge kortingen. Ook De Reggehof doet in dat kader een duit in […]
  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Once you go black…27 november 2018 Once you go black… Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe computer. Mijn oude stamt uit de tijd dat het lettertype “spijkerschrift” standaard meegeleverd werd. Afgelopen vrijdagmiddag ben ik op pad […]