Voorbereidingen Schoolfeest 2019 van start

De bestuurs- en commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest zijn gisteravond voor het eerst bijeen geweest voor de eerste vergadering in aanloop naar het Feest der Feesten in 2019. Tijdens de vergadering in zaal De Ster maakte penningmeester Herbert Reef bekend te zullen stoppen als penningmeester. Zijn taken zullen na worden overgenomen door Maico Vollenbrock die dan ook nieuw is in het hoofdbestuur. Er werden daarnaast  drie nieuwe commissies geïnstalleerd. Rob Stegeman (optocht en veiligheid) , Simone Spoelder (Scholencommissie) en Kimberley Janse (nog niet bekend) zijn toegevoegd aan de organisatie. Het School- en Volksfeest is volgend jaar van woensdag 26 tot en met zondag 30 juni.

vlnr: Kimberley Janse, Simone Spoelder en Rob Stegeman (foto: Facebook School en Volksfeest)

Gerelateerde berichten

  • Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers29 april 2018 Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers In aanloop naar het komende School en Volksfeest zijn er historische Schoolfeestfoto's te zien op de Facebookpagina van de organiserende stichting. Elke week zullen enkele fraaie prenten […]
  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • Wagenbouwers lichten tipje van de sluier op15 april 2018 Wagenbouwers lichten tipje van de sluier op De Goorse wagenbouwers zijn inmiddels alweer twee weken geopend en er wordt druk gebouwd aan de creaties voor de allegorische optocht van zondag 24 juni tijdens het komende School en […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]
  • Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar15 september 2017 Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar Groot feest vandaag in huize Spoelder aan de Diepenheimseweg. Simone is op deze vrijdag precies 50 jaar oud en dat wordt vanavond groots gevierd met een Hippy-feest bij café Buddy's. […]