Vermissingen in Schoolfeestweekeinde (UPDATE)

Dat er in het feestgedruis of op de kermis nog wel eens wat wordt verloren is ook in Goor duidelijk. De redactie kreeg enkele mails van verloren voorwerpen. Allereerst van de 11-jarige Gijs die gistermiddag een mobiele telefoon (Nokia N79) is kwijtgeraakt in de buurt van de Spin of onderweg van het feestterrein naar de Diepenheimseweg. Lindy Klein Horsman is tijdens een ritje in de botsauto’s eveneens haar telefoon (Blackberry Bold 9780) kwijt geraakt. Dat moet zaterdag rond middernacht zijn gebeurd. Ook haar fietssleutel schoot uit haar broekzak. Senna is haar fiets kwijtgeraakt. Deze fiets is geel gespoten met roze bloemen en op de kettingkast zitten 2 ronde stikkers van ‘Freshtival’. Ook Ruud Wiggers is zijn fiets kwijt. Hij mist een blauw-groene Batavus. Net als de zoon van Bianca Zoomer, die zijn knalblauwe damesfiets zondagavond ‘geleend’ zag worden. Mike Alink is een zilveren armband van het merk Silk kwijt terwijl Siebren Kuipers zijn portemonnee, ID-kaart, mobiele telefoon (Samsung Genoa) en schoenen (merk Yellow Cab is verloren op de vroege zaterdagochtend. Toine Bolink, tenslotte, is een grijze met blauwe gazelle orange damesfiets kwijt. Wie meer weet kan mailen met de redactie.

UPDATE: De fiets van Ruud en de telefoon van Gijs zijn inmiddels weer terecht, net als de schoenen en de portemonnee van Siebren Kuipers. We kregen ook nog een melding. Ook André Pinkert is zijn fiets kwijt. Deze stond zondag achter Ten Duis en Escher. Het gaat om een Antraciet/zilver kleurige Koga Miyata herenfiets model Distance.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe pakt drie punten bij Albatross25 maart 2018 Twenthe pakt drie punten bij Albatross Twenthe zette vanmiddag de succesreeks voort met een 1-2 overwinning op Albatross. Daar zag het in het begin niet naar uit, in het eerste half uur kon Twenthe moeilijk onder de druk van de […]
  • De adellijke midwinterhoorn…26 december 2014 De adellijke midwinterhoorn… Daar waar in deze tijden d' Oale Roop over de Goors dreven klinkt in de adventstijd was dat in de voorbije eeuw uiteraard niet anders. In de archieven van de stichting Historisch Goor […]
  • Reef Hout op rand van de afgrond24 september 2012 Reef Hout op rand van de afgrond Het gaat niet goed met het Goorse bedrijf Reef Hout. De directie van de BV heeft vrijdag surseance van betaling aangevraagd en de verwachting is dat deze week het faillissement wordt […]
  • Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)6 augustus 2014 Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update) In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan […]
  • Pots wint Pommeroeul14 augustus 2011 Pots wint Pommeroeul De jonge duiven van de Reggevliegers beleefden een zware vlucht vanaf Pommeroeul (282 km). Grote winnaar werd Tonnie Pots. Niet alleen klokte hij de snelste duif, ook had hij vier duiven […]