Workshop ZZP Goor Collectief

De sectie ZZP van Goor Collectief houdt donderdag een bijeenkomst over time-management en werkprocessen. Tijdens de workshop time-management en werkprocessen bespreekt Daniëlle Bruseker van puur struQtuur hoe je efficiënter kunt werken. Daarnaast ga je tijdens deze workshop zelf aan de slag om prioriteiten te stellen en de activiteiten in te delen in je agenda. De workshop vindt plaats bij het Boekwerk Goor (boven de bibliotheek), inloop is vanaf 15:30. Start 16:00 uur, aansluitend netwerkborrel bij de Smidse. Wil je erbij zijn? Graag aanmelden via zzp@nullgoorcollectief.nl. 

Gerelateerde berichten

  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief15 april 2017 Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te […]
  • Eco Green Twente ondernemer van het jaar, publieksprijs voor Topsakal19 mei 2022 Eco Green Twente ondernemer van het jaar, publieksprijs voor Topsakal Hans en Debby Brunnekreef van Eco Green Twente zijn vanavond verkozen tot Ondernemer van het jaar in Goor. Na het traditionele aspergediner bij De Bebsel, bleek dat zij de meeste stemmen […]