BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht

De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel navolging vindt in den lande in allerhande regio’s. Nu dus ook met veel ondernemers uit Goor en de overige kernen in de Hof. Via het netwerk moet er meer interactie komen tussen de ondernemers onderling, zodat ze bij producten en diensten bij elkaar afnemen. Verder zijn de bijeenkomsten bedoeld om het netwerk te vergroten en het mond-op-mond-reclame te promoten. De BNI begint met 25 leden, welke dus allemaal een andere discipline beheersen. De wekelijkse bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij De Pot. Foto: VerzinHet Fotografie.

 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Ondernemers Laarschool houden open huis2 november 2021 Ondernemers Laarschool houden open huis Op zondag 14 november zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor geïnteresseerden. Tijdens deze open dag latenzij het publiek […]
  • Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien27 april 2021 Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien De coronacrisis noopt een aanzienlijk deel van de ondernemers in de Hof van Twente om het op de één of andere manier, over een andere boeg te gooien. Dit blijkt uit een onderzoek van de […]
  • Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open25 februari 2021 Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open De ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente willen op 15 maart de deuren weer openen. Dat staat in een brandbrief van het Ondernemersplatform Hof van Twente aan […]
  • Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente?23 februari 2021 Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente? Om te weten hoe de gemeente ondernemers in Goor en omgeving zo goed mogelijk van dienst kan zijn roept zij ondernemers op om mee te doen aan twee korte enquêtes. Met de ene enquête wil de […]