BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht

De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel navolging vindt in den lande in allerhande regio’s. Nu dus ook met veel ondernemers uit Goor en de overige kernen in de Hof. Via het netwerk moet er meer interactie komen tussen de ondernemers onderling, zodat ze bij producten en diensten bij elkaar afnemen. Verder zijn de bijeenkomsten bedoeld om het netwerk te vergroten en het mond-op-mond-reclame te promoten. De BNI begint met 25 leden, welke dus allemaal een andere discipline beheersen. De wekelijkse bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij De Pot. Foto: VerzinHet Fotografie.

 

Gerelateerde berichten

  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Bikkels in de Bouw geopend in Goor3 oktober 2016 Bikkels in de Bouw geopend in Goor Het nieuwe bedrijf 'Bikkels in de Bouw' gaat zich vestigen op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming van Deldenaar Arjan Meijer brengt toeleveranciers en kleine […]
  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]
  • Open Huis ondernemers Laarschool19 november 2018 Open Huis ondernemers Laarschool De ondernemers die zich gevestigd hebben in de voormalige Laarschool houden zaterdag 1 december een Open Dag onder de titel 'Lokaal ondernemen' waarbij diverse workshops te volgen zijn. Zo […]
  • Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen22 oktober 2015 Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen De gemeente Hof van Twente gaat een manager aanstellen die activiteiten ontwikkelt voor de Goorse winkeliers en de bedrijven in de andere vijf kernen in de Hof van Twente. De nieuwe man of […]