Baartman, Hofprins en Hofpopvoices…

Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de voorstelling van de Bornse cabaretière Nathalie Baartman vanavond in de Reggehof. Zij staat op de planken met haar show ‘Breek’. Morgenavond wordt in zaal De Ster bekend wie de nieuwe Hofprins van CV Sterzo wordt tijdens een avond die wordt opgeluisterd door de rockende vrouwen van Steam. Zondagmiddag staan de beste zangers en zangeressen van de basisscholen uit de Hof op het podium van De Reggehof om te strijden voor de titel Hofpopvoice 2018. De koopjesjagers komen morgen en overmorgen in het stadshart aan hun trekken in het kader van Black Friday. Voor alle evenementen klik HIER.

Nathalie Baartman (foto: Manon Bruininga)

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Sterzo klaar voor vijf dagen feest20 februari 2020 Sterzo klaar voor vijf dagen feest Nadat de nodige 'voorfeestjes' al zijn gevierd en de nodige speldenprikken zijn uitgedeeld aan de zusterverenigingen uit Hengevelde en Bentelo gaat het voor de immer groeiende Goorse […]
  • Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ?29 november 2017 Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ? Het wordt alweer de achtste Prins Carnaval van de nog jonge Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo en hij (of zou het voor het eerst een zij zijn?) volgt vanaf komende zaterdagavond (2 […]
  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Een weekeinde in het teken van de trekkenwand…12 mei 2017 Een weekeinde in het teken van de trekkenwand… De Goorse Reggehof staat dit hele weekeinde al in het teken van de grote Trekkenwand-actie waarbij geld wordt ingezameld voor de nieuwe hijsinstallatie van het Goorse theater. Vanavond en […]