Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand?

De schrik zit er nog goed in bij schoolkinderen en buurtbewoners. De brand in het schoolgebouw van de Albatros, die zeer vermoedelijk is aangestoken, houdt de gemoederen bezig. Net als tien jaar geleden was ook nu een brand aan de rubberen matten de aanleiding van de vuurzee. De kinderen hebben al weekend, maar bespraken de situatie wel met elkander. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden 0900-8844.Gerelateerde berichten

  • Twee knallen en een brand in een schuur14 november 2018 Twee knallen en een brand in een schuur Consternatie in de vroege ochtend.¬†Een schuur van een woning aan de Herman Heijermansstraat heeft vanmorgen nog voor het ochtendlicht in brand gestaan. Bewoners hoorden twee doffe knallen, […]
  • Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon10 januari 2019 Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto's aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. […]
  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]
  • Auto in de sloot tijdens Twente Rally21 oktober 2018 Auto in de sloot tijdens Twente Rally Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk¬†tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de […]
  • Twee auto’s total loss na aanrijding29 juni 2018 Twee auto’s total loss na aanrijding Knal, boem en raak. Op de kruising bij Van de Riet zijn twee auto's even na het middaguur met elkaar in aanraking gekomen. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd. Een bestuurder […]