Vrachtwagenchauffeur veroorzaakt schade en rijdt door

De politie Hof van Twente zoekt een vrachtwagenchauffeur die vanmiddag met een rode wagen het viaduct bij Delden heeft geraakt op weg naar Goor. Op de oplegger stond een gele kraan van het merk Liebherr.  De vrachtwagen passeerde ter hoogte van hectometerpaal 43.8 een viaduct, maar schatte de hoogte van de kraan niet goed in. De kraan raakte hierdoor het viaduct, waardoor schade ontstond aan het viaduct en een achteropkomende personenauto. Ook zal er mogelijk schade zijn ontstaan aan de kraan. De vrachtwagenchauffeur heeft deze aanrijding echter niet opgemerkt of genegeerd en is doorgereden. laat de politie in een verklaring weten. Ken jij of ben jij de bestuurder van deze vrachtwagen? Of heb je een idee waar deze vrachtwagen thuis zou horen? Bel met 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan20 december 2019 Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan Een bijzonder gezicht vrijdag aan het begin van de middag aan de rand van Goor. Daar had een vrachtwagen zich bij het inrijden van de Gondalaan namelijk vastgereden in de berm. Die is […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • Chauffeur toeterend het huwelijk in4 september 2017 Chauffeur toeterend het huwelijk in Het was vrijdag een gedenkwaardige dag voor Jos Scholten en 'zijn' Manon. Ze werden in de echt verbonden en dat werd uiteraard goed gevierd. Zijn collega's van transportbedrijf Leverink […]
  • Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden13 februari 2020 Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goor is vannacht een container met oud ijzer verloren op de snelweg A31 bij Gescher, vlak over de grens bij Winterswijk. De container met oud ijzer […]