Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof

Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is besloten tot een extra show omdat de twee avonden daarvoor, 7 en 8 december, binnen no time waren uitverkocht. De Goorse cabaretier Bert Eeftink, de vertolker van het nukkige typetje, speelt vanavond de laatste try out van zijn nieuwe programma ‘Oald Zeer’ in Heino en gaat zich dan voorbereiden op het premièreweekend in zijn eigen thuistheater in Goor. In ‘Oald Zeer’ staat Helligen Hendrik, bijgestaan door muzikant Paul Schabbink, aan de vooravond van zijn 65e verjaardag en dat maakt hem allesbehalve vrolijk. Er is gekozen voor het tijdstip van kwart over vier op zondag 9 december om ook rekening te houden met de mensen die naar de Goorse voetbalderby GFC-SV Hector willen. De kaartverkoop voor de extra voorstelling is vandaag van start gegaan. Mensen kunnen kaarten kopen bij de kassa van De Reggehof of via www.reggehof.nl.

Foto: Stefan Schipper

Gerelateerde berichten