Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof

Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is besloten tot een extra show omdat de twee avonden daarvoor, 7 en 8 december, binnen no time waren uitverkocht. De Goorse cabaretier Bert Eeftink, de vertolker van het nukkige typetje, speelt vanavond de laatste try out van zijn nieuwe programma ‘Oald Zeer’ in Heino en gaat zich dan voorbereiden op het premièreweekend in zijn eigen thuistheater in Goor. In ‘Oald Zeer’ staat Helligen Hendrik, bijgestaan door muzikant Paul Schabbink, aan de vooravond van zijn 65e verjaardag en dat maakt hem allesbehalve vrolijk. Er is gekozen voor het tijdstip van kwart over vier op zondag 9 december om ook rekening te houden met de mensen die naar de Goorse voetbalderby GFC-SV Hector willen. De kaartverkoop voor de extra voorstelling is vandaag van start gegaan. Mensen kunnen kaarten kopen bij de kassa van De Reggehof of via www.reggehof.nl.

Foto: Stefan Schipper

Gerelateerde berichten

  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor29 januari 2018 Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor Helligen Hendrik gaat weer de theaters in. Het nukkige typetje, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink, schrijft op dit moment aan een nieuwe voorstelling die de naam 'Oald Zeer' mee zal […]
  • Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters16 februari 2020 Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde 'Zotte Zomer-parade' in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]
  • Goors Victorie in De Grolsch Veste29 juni 2017 Goors Victorie in De Grolsch Veste Het was de 40e verjaardag van Patty van Hal. De van oorsprong Thaise vrouw van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Hij organiseerde, voor zijn vrouw, gisteren een avond met top-artiesten in […]