Alleman vertelt het verhaal van Lucky

Op dinsdag 4 december 2018 draait filmhuis Alleman de film: Lucky. Deze komedie uit 2017 vertelt het verhaal over een man die een extravert leven lijdt. Hij is naast een nukkige, kettingrokende atheïst op leeftijd, een 90-jarige filosofisch ingestelde cowboy die doet waar hij zin in heeft. De film begint om 20.00 uur. De kosten bedragen zes euro.

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait A Most Wanted Man21 mei 2015 Alleman draait A Most Wanted Man Filmhuis Alleman draait dinsdag de film A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film speelt zich af in Hamburg, waar een gemartelde immigrant, half Tsjetsjeense […]
  • El Clan op de schermen van Alleman23 maart 2017 El Clan op de schermen van Alleman Filmhuis Alleman toont opnieuw een waargebeurd verhaal. Dit keer met een Argentijns-Spaanse karakter. Alleman toont de film El Clan uit 2015. De avond begint om 20.00 uur, de entreekosten […]
  • Tully in Alleman28 februari 2019 Tully in Alleman Filmhuis Alleman de film draait dinsdag de film Tully. Deze fonkelnieuwe komedie is van Jason Reitman en vertelt het verhaal over en moeder die na de bevalling van haar derde kind toch […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.