Alleman vertelt het verhaal van Lucky

Op dinsdag 4 december 2018 draait filmhuis Alleman de film: Lucky. Deze komedie uit 2017 vertelt het verhaal over een man die een extravert leven lijdt. Hij is naast een nukkige, kettingrokende atheïst op leeftijd, een 90-jarige filosofisch ingestelde cowboy die doet waar hij zin in heeft. De film begint om 20.00 uur. De kosten bedragen zes euro.

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait A Most Wanted Man21 mei 2015 Alleman draait A Most Wanted Man Filmhuis Alleman draait dinsdag de film A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film speelt zich af in Hamburg, waar een gemartelde immigrant, half Tsjetsjeense […]
  • El Clan op de schermen van Alleman23 maart 2017 El Clan op de schermen van Alleman Filmhuis Alleman toont opnieuw een waargebeurd verhaal. Dit keer met een Argentijns-Spaanse karakter. Alleman toont de film El Clan uit 2015. De avond begint om 20.00 uur, de entreekosten […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.
  • Alleman draait drama L’avenir6 april 2017 Alleman draait drama L’avenir Filmhuis Alleman draait dinsdag in De Reggehof de film L’avenir. Na Paul Verhoevens Elle’ is het wederom de beurt om Isabelle Huppert te zien. Dit drama uit 2016 van Mia Hansen-Løve begint […]
  • Happy End in Filmhuis Alleman12 april 2018 Happy End in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman draait komende dinsdag de film Happy End. Dit drama uit 2017 met een Oostenrijks sausje begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt zes euro.