Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen

In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse Tricolores die dan een zware kluif lijken te gaan hebben aan het Bornse NEO en het moeten doen zonder de geblesseerde Jelmer Plegt. Twenthe is nu met 9 punten middenmoter terwijl NEO de nummer 4 van de ranglijst is met 16 punten uit 8 duels. Voor GFC wordt het in 4G ook tijd om weer eens de volle winst te pakken om niet te ver weg te zakken. Daarvoor lijkt morgen een uitgelezen kans als de thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten op de rol staat. GFC moet het voorlopig wel stellen zonder sterkhouder Thijs Moormann die vorige week in de uitwedstrijd tegen Raalte met een zware kuitbeenblessure uitviel. Nieuw Heeten is 12e met 8 punten en heeft daarmee één punt minder dan de Goorse rood zwarten. SV Hector heeft, na de 4-1 zege van vorige week tegen DAVO, 10 punten en hoopt er daar morgen in Deventer drie aan toe te kunnen voegen in het uitduel tegen De Gazelle dat voorlaatste is met 6 punten.  

Gerelateerde berichten

  • Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-125 november 2018 Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - RKSV NEO   0-7 4G 14.00 uur: GFC - SV Nieuw […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum1 december 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum Twenthe kreeg vorige week in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal een flinke oorwassing van NEO en gaat morgen voor eerherstel in het belangrijke duel in en tegen Reutu. De ploeg […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]