Albatros morgen weer open

De Albatrosschool gaat morgen weer open na de brand die daar uitbrak in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar werden rubberen matten in brand gestoken die uiteindelijk aan de ingang schade toebrachten en ook zorgden voor veel rookontwikkeling en roetvorming in de school. Ook de meterkast werd getroffen. In de afgelopen dagen zijn diverse reparatiewerkzaamheden uitgevoerd en is de school door een professioneel bedrijf gereinigd.  De getroffen ingang kan voorlopig nog niet worden gebruikt en ook de nieuwe plafonds zijn nog niet geplaatst. In een schrijven heeft directrice Chantal ten Dam de ouders van de leerlingen uitgenodigd om komende maandag met de kinderen mee te komen en de gelegenheid te geven om vragen te stellen over de brandstichting die bij de politie in onderzoek is. Er worden ook nog steeds getuigen gezocht. 

Gerelateerde berichten

  • Brand bij ingang Albatrosschool (update)22 november 2018 Brand bij ingang Albatrosschool (update) De Goorse brandweer is vannacht uitgerukt voor een automatische brandmelding bij de Albatrosschool. Bij aankomst bleek er brand te woeden bij de linker ingang aan de achterzijde van de […]
  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]
  • Molotov-cocktail bij terrein voormalig Iveco16 mei 2021 Molotov-cocktail bij terrein voormalig Iveco De brandweer is vannacht rond half twee uitgerukt voor een brandmelding aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Daar bleek een Molotovcocktail te zijn gegooid bij het Ivecopand. De politie […]
  • Goorse basisscholen twee dagen dicht behalve Albatros en Constantijn27 januari 2020 Goorse basisscholen twee dagen dicht behalve Albatros en Constantijn Door de landelijke onderwijsstaking zijn vier van de zes Goorse basisscholen komende donderdag én vrijdag gesloten en hebben de kinderen vrije dagen. De Prins Constantijnschool en De […]
  • Albatros weer getroffen door brandstichting19 januari 2019 Albatros weer getroffen door brandstichting Basisschool de Albatros is weer getroffen door brandstichting en vernielingen. De politie Hof van Twente maakt daar melding van iop de eigen Facebookpagina. Er is door onverlaten een gat […]