Jan Oolbekking is 50 jaar

Maandag werd Jan Oolbekking 50 jaar en hij had gehoopt dat alles onder feestgedruis van Schoolfeest het niet opgemerkt zou worden. Helaas voor Jan gaat zoiets niet onopgemerkt voorbij voor Familie, vrienden en de buurt. De tuin werd feestelijk en volgens traditie aangekleed voor de Abraham. Oh ja, nu staat het ook nog op GoorsNieuws.nl en gaat het ook niet aan de rest van Goor voorbij! Gefeliciteerd Jan, namens ons allen.
janoolbekking

Gerelateerde berichten

  • Erik Cent ziet Abraham29 maart 2012 Erik Cent ziet Abraham Erik Cent is vandaag 50 jaar geworden. De voormalig profwielrenner uit Goor, die twee keer uitkwam op de Olympische Spelen, kreeg gisteravond een mooie Abraham in zijn tuin. De buren en […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Eduard Wending ziet Abraham16 januari 2012 Eduard Wending ziet Abraham Eduard Wending is op 15 januari 50 jaar geworden. "Edje" hoort nu bij de club van 50. De tuin aan de Staringstraat is prachtig versierd door Noor, Pepijn en Jip samen met familie en […]
  • Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar…15 juni 2012 Han ‘AbraNab’ Nab vijftig jaar… In de categorie 'Joa, 't is echt woar': Han Nab is 50 joar! De fervent Schoolfeestvierder Han Nab ziet vandaag Abraham. Zijn familie en vrienden willen hem dit weekend veel plezier wensen […]
  • Henri Meesterberends ziet Abraham24 oktober 2012 Henri Meesterberends ziet Abraham Henri Meesterberends is vandaag 50 jaar geworden. Henri, "Kelly" voor intimi, heeft altijd gezegd: "Als ik 50 jaar word ga ikĀ zelf in de tuin zitten". Dit bleek niet nodig, de familie, […]