Hector onderuit tegen De Gazelle

Hector verloor vanmiddag in de vierde klasse G van De Gazelle in Deventer. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de thuisploeg na een ruststand van 0-0. Het eerste bedrijf ging nog gelijk op met kansen voor beide ploegen. Daarbij was het met name aan Hectorgoalie Daniël Kolbe te danken dat er niet gescoord werd door De Gazelle. Na een klein uur werd het 1-0 voor De Gazelle doordat een voorzet vanaf links strak werd binnen gekopt. Een paar minuten later werd Joeri Wenderman in het 16-metergebied van De Gazelle gevloerd door de Deventer doelman en werd de terecht toegekende strafschop binnen geschoten door Wesley Zwoferink: 1-1.

Halverwege de tweede helft waarin De Gazelle domineerde werd het 2-1 nadat eem klutsbal bij een van de aanvallers van De Gazelle kwam die de bal over de duikende Hectordoelman Kolbe te wippen. De 3-1 en de beslissing in de wedstrijd was discutabel. Na een hoekschop werd Kolbe zwaar gehinderd waardoor hij een bal losliet. De bal werd binnen getikt maar de scheidsrechter floot niet voor een overtreding en keurde de goal toch goed. 3-1 was ook de eindstand.