Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO

Twenthe moest vanmiddag in de derde klasse in alle opzichten de meerdere erkennen in het Bornse NEO. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen werd met maar liefst 0-7 afgedroogd. Bij rust was het al 0-4. Na iets meer dan een kwartier maakte aanvaller Ron Spoler de eerste voor NEO en maakte hij niet veel later uit een voorzet van Pascal van Berkum zijn tweede van de middag. De 0-3 kwam op naam van Jochem Stam. Spoler vervolmaakte zijn hattrick door na een mooie aanval vlak voor rust weer trefzeker af te ronden: 0-4. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met dit keer twee treffers van Jochem Stam die daarmee ook een hatrick op zijn naam bracht. Het slotakkoord was Rick ten Tusscher met de 0-7. Twenthe zakt door de grote nederlaag naar de twaalfde plaats op de ranglijst in de derde klasse A.

Gerelateerde berichten