Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO

Twenthe moest vanmiddag in de derde klasse in alle opzichten de meerdere erkennen in het Bornse NEO. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen werd met maar liefst 0-7 afgedroogd. Bij rust was het al 0-4. Na iets meer dan een kwartier maakte aanvaller Ron Spoler de eerste voor NEO en maakte hij niet veel later uit een voorzet van Pascal van Berkum zijn tweede van de middag. De 0-3 kwam op naam van Jochem Stam. Spoler vervolmaakte zijn hattrick door na een mooie aanval vlak voor rust weer trefzeker af te ronden: 0-4. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met dit keer twee treffers van Jochem Stam die daarmee ook een hatrick op zijn naam bracht. Het slotakkoord was Rick ten Tusscher met de 0-7. Twenthe zakt door de grote nederlaag naar de twaalfde plaats op de ranglijst in de derde klasse A.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe kansloos tegen NEO26 april 2019 Twenthe kansloos tegen NEO Twenthe is nog niet helemaal vrij van degradatiezorgen. De ploeg van trainer Hans Dirksen had vanavond weinig in te brengen tegen het hooggeplaatste NEO en verloor met 4-1. Het duel was […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-125 november 2018 Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - RKSV NEO   0-7 4G 14.00 uur: GFC - SV Nieuw […]