Franje verkoopt artikelen bij Emté

De stichting Franje houdt komende vrijdag een artikelenverkoop bij de Emté-supermarkt aan de Da Costastraat. De vrijwilligsters van de Welfare staan daar de hele dag met een kraam waar onder meer handgemaakte artikelen zoals gebreide sokken, sjaals en zelfgemaakte schorten. De opbrengst gaat naar nieuwe materialen om meer Welfare-producten te kunnen maken.

Gerelateerde berichten

  • Rode Kruis wordt Stichting Franje7 november 2018 Rode Kruis wordt Stichting Franje De lokale afdeling van het Rode Kruis zal worden opgeheven en doorgaan als de Stichting Franje. Dit om alle sociale activiteiten die vanuit het Rode Kruis werden georganiseerd toch door te […]
  • Inbraak bij EMTÉ: tweede verdachte voortvluchtig12 juli 2018 Inbraak bij EMTÉ: tweede verdachte voortvluchtig Bij de supermarkt EMTÉ aan de Da Costastraat is vannacht ingebroken. De politie hield één verdachte aan en heeft nog naar een tweede verdacht gezocht. Met hulp van een drone werd rond […]
  • Goors AED-netwerk nu compleet8 april 2019 Goors AED-netwerk nu compleet Er zijn nu 30 AED's in Goor waarmee er een volledige dekking is van apparaten waarmee mensen met een hartstilstand kunnen worden gereanimeerd. De laatste twee defibrillators zijn nu […]
  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Zomercafé’s bij Franje22 juli 2019 Zomercafé’s bij Franje Daar waar veel families het vakantiegevoel beleven, houdt Stichting Franje haar zomercafé’s. Deze gezellige middagen worden georganiseerd vooral voor de ouderen die in de vakantieperiode […]