Olympia heeft titel binnen handbereik

De tafeltennissers van Olympia 1 (foto) kunnen in de komende week het kampioenschap binnen halen. Daarbij is de Goorse ploeg wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. Olympia won de éénnalaatste competitiewedstrijd in de eerste klasse C met 6-4 van Smash 2000 in Losser en is nu samen met het Hengelose Vitesse koploper. Komende donderdag speelt Olympia thuis tegen Borne dat slechts drie punten minder heeft. Bij een goed resultaat is het wachten op de resultaten van de andere kanshebbers die een dag later in actie komen. Olympia 2 speelt in de komende week een cruciale wedstrijd om lijfsbehoud, ook in de eerste klasse. Er moet tegen mede degradatiekandidaat Tafeltennis Zwolle 5 tenminste met 6-4 gewonnen worden anders valt alsnog het doek.

Gerelateerde berichten

  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]
  • Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd3 december 2018 Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel3 april 2017 Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel De tafeltennissers van Olympia zijn nog twee punten verwijderd van het kampioenschap in de tweede klasse H van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won zelf met 8-2 van Borne en zag […]