Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo

Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. Tijdens een perspresentatie in De Reggehof werd het nieuwe wapen, gemaakt door Erwin Bomans, onthuld door het oudste actieve lid, Henk Hofmeijer (80) en Elin Breunis (7), op dit moment het jongste lid van de Goorse muziektrots. Daarvoor werden alle acht jubileumactiviteiten in 2019, apart toegelicht.

Het eeuwfeest begint met een groots Nieuwjaarsconcert op zondag 5 januari gevolgd door een Tiroler Feest op zaterdag 23 maart dat waarschijnlijk in een grote tent in het centrum van Goor zal plaats hebben. Op 22 april is er een speciale editie van het Bigband Festival terwijl op 18 mei ‘Apollo goes Pop’ op de rol staat. De rijke geschiedenis van Apollo komt op maandag 19 augustus 2019 aan de orde tijdens de expositie ‘Apollo in woord en beeld’ die dan wordt geopend. Op zaterdag 21 september is er een jubileum-Taptoe en op zaterdag 12 oktober de receptie en reünie voor leden en oud-leden. Het jubileumjaar wordt afgesloten op zaterdag 14 december met een door dirigent Carl Wittrock geïnitieerd muzikaal festijn onder de naam ‘Apollo pakt uit’. Er werd in De Reggehof ook een jubileumflyer gepresenteerd. Daarnaast zijn er plannen voor een jubileumkrant die in samenwerking met Goorsnieuws.nl zal worden gemaakt en in het komende jaar zal worden uitgebracht.

Gerelateerde berichten

  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Leetink opent expositie Apollo 100 jaar16 augustus 2019 Leetink opent expositie Apollo 100 jaar Met een druk op een knop waarna een film over de 100-jarige geschiedenis van Apollo werd getoond, is vanmiddag in het Goors Historisch Museum, de jubileumexpositie van de Goorse […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd4 oktober 2021 Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. […]
  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]