Top 2000-dienst met live muziek in de Hofkerk

Er komt weer een Top 2000-dienst in de Hofkerk in Goor. Die begint op zondag 9 december om 17:00 uur en is afgeleid van het jaarlijkse Radio 2-programma waarin de beste popsongs uit de afgelopen vijftig jaar kunnen worden gekozen en worden gedraaid. In de Hofkerk wordt het het bijbelse verhaal van geloof, hoop en liefde verteld aan de hand van een aantal popnummers, die live worden gespeeld door de band Timeless van de muziekschool Hof van Twente onder leiding van Ferry Limaheluw. Ook het duo Elske Bouma en Boaz van Oostrum brengen nummers ten gehore in tijdens de dienst die als thema ‘God heeft geen andere handen dan de onze’ heeft meegekregen en wordt voorgegaan door ds. Wim de Jong. De dienst kan staand worden gevolgd aan praattafels voor het podium. Er zijn in de maand december diverse Top 2000-diensten in Nederland.

Ook vorig jaar was er een Top 2000-dienst in de Hofkerk

Gerelateerde berichten

  • Top 2000-dienst in de Hofkerk20 november 2016 Top 2000-dienst in de Hofkerk Een speciale, moderne kerkdienst, volgende week zondag 27 november, in de Goorse Hofkerk. Die zal in het teken staan van de Top 2000 die altijd in aanloop naar de jaarwisseling wordt […]
  • Ook dit jaar weer Top 2000-café in de Hofkerk10 december 2019 Ook dit jaar weer Top 2000-café in de Hofkerk In navolging van de populaire muzieklijst van NPO Radio 2 aan het einde van het jaar is er ook dit jaar weer een zogenoemde Top 2000-dienst in de Hofkerk. Tijdens de dienst wordt het […]
  • Cantatedienst in de Hofkerk7 december 2017 Cantatedienst in de Hofkerk Komende zondag, 10 december, is er een zogenoemde Cantatedienst in de Goorse Hofkerk. Tijdens deze adventsdienst wordt de Cantate “Nun komm, der Heiden Heiland” van Johann Sebastian Bach […]
  • Gezongen kerstverhaal in De Hofkerk12 december 2017 Gezongen kerstverhaal in De Hofkerk Het Christelijk Koor Inspiration uit Halle brengt komende zondagavond het gezongen kerstverhaal "Along the Christmas Way" in de Goorse Hofkerk. Het aloude kerstverhaal wordt verteld vanuit […]
  • Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten5 december 2014 Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten Voor de voorstelling LöS van Helligen Hendrik zijn alleen nog een paar kaarten voor komende zondag verkrijgbaar. De shows van morgen en volgende week zaterdag en zondag zijn volledig […]