Fietsen in de aanbieding bij Hofkerk

Hoewel er veel bezoekers van deze site op zoek zijn naar hun fiets, zijn er ook mensen in Goor die fietsen in de aanbieding hebben. Zo kregen we een mail van de beheerder van de Hofkerk, die nog altijd drie fietsen bij zijn tempel heeft staan van het Schoolfeestweekend. Het gaat om goudkleurige Myata racefiets met een blauw zadel. Verder staat er een groen-blauwe damesfiets Gazelle Impala. Tot slot heeft de beheerder een Gazelle Primeur in de aanbieding met achterop een NRC/Handelsblad fietstas. Wie een van deze fietsen mist kan contact opnemen met: 06-31379878. Na het weekeinde zal er melding gemaakt worden bij de gemeente  en zullen de fietsen verwijderd worden.

Gerelateerde berichten

  • Economische taskforce inzet diner22 maart 2011 Economische taskforce inzet diner Goor Collectief organiseert morgen een zogenoemd economisch diner voor de politiek in de Hof van Twente. De inzet is de oprichting van een 'taskforce' die met plannen moet komen  om de […]
  • Glijden op De Whee30 augustus 2015 Glijden op De Whee Het was een heerlijke middag voor jong en oud op het plein voor café De Whee gistermiddag. Zowel jong als oud hadden plezier bij de eerste buikschuifkampioenschappen die door de uitbaters […]
  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]
  • Ten Kate: “Heb gehuild als een klein kind”13 april 2012 Ten Kate: “Heb gehuild als een klein kind” Machinist Jan ten Kate wordt niet vervolgd voor het ongeval met een onderhoudstrein in Stavoren. De zestigjarige Gorenaar kreeg het goede nieuws vorige week te horen. "Dan kun je een grote […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]