Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld

In de Goorse Pieter Langendijkstraat is maandagmiddag 26 november een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolder van een woning trof de Hermandad 225 hennepplanten aan. Daarnaast was er sprake van diefstal van stroom. Voor beide zaken wordt een proces-verbaal opgemaakt. Verdachten zijn er nog niet aangehouden, zo meldt de politie.

Getoonde foto is archieffoto van de politie en dient puur ter illustratie

Gerelateerde berichten

  • Hennepkwekerij in de Irisstraat ontmanteld27 september 2018 Hennepkwekerij in de Irisstraat ontmanteld De politie heeft vanochtend een wietkwekerij ontmanteld in de Goorse Irisstraat. Het is niet duidelijk om hoeveel wietplanten het in dit geval gaat. De apparatuur en planten zijn in […]
  • Hennepplantage aangetroffen in Goor14 juli 2015 Hennepplantage aangetroffen in Goor De politie heeft vanmiddag een hennepplantage aangetroffen in Goor. Aan de Pieter Langendijkstraat werd een niet in werking zijnde hennepplantage gevonden. Ondanks dat de hennepplantage […]
  • Hennepkwekerij op ’t Jannink26 januari 2017 Hennepkwekerij op ’t Jannink De politie heeft vanochtend na een inval een hennepkwekerij ontdekt in een appartement op 't Jannink in het centrum van Goor. In de woning waar professionele apparatuur aanwezig was werden […]
  • Handelswaar gegapt bij winkeldiefstal in Bunschotenstraat4 juli 2018 Handelswaar gegapt bij winkeldiefstal in Bunschotenstraat Het was weer eens raak in Goor. Ditmaal een brutale winkeldiefstal in de D.J. Bunschotenstraat. Op dinsdag 26 juni zijn daar tussen 12.45 en 13.30 uur een houten stuurwiel en een blauwe […]
  • Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen5 april 2016 Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen Bij de appartementen boven een shoarmazaak in het Goorse centrum is in alle vroegte van de dinsdagochtend een politie-inval geweest. In de ruimtes boven het etablissement aan de […]