Westenbrink Electro wordt totaalinstallateur

Westenbrink Electro gaat verder onder de naam Westenbrink Installaties. Dat houdt in dat er naast het installeren van elektra nu ook loodgieterswerk door Westenbrink gedaan gaat worden. Eigenaar Geert Jan Westenbrink: “In het verleden werkten wij veel samen met collega installateurs die met name loodgieterswerk verzorgden en wij deden dan de elektrische installaties. Momenteel zien wij een verschuiving en wordt er steeds minder samengewerkt. Doordat we het werk wel hebben, maar geen geschikte collega-bedrijven kunnen vinden, hebben we besloten dit zelf te gaan doen. Door nu de stap te maken naar een totaal installatiebedrijf en daar ook een aantal mensen bij aan te nemen vergroten we onze kennis en kunnen we tevens inspelen op alle vragen op het gebied van duurzaam bouwen en verbouwen.” Door de gewijzigde koers groeit Westenbrink Installaties op termijn naar een kleine 20 medewerkers.

Gerelateerde berichten

  • Zo waarlijk helpe mij God almachtig…26 oktober 2017 Zo waarlijk helpe mij God almachtig… In een opvallend geel pakje kwam ze ten tonele om zich te laten installeren als de nieuwe minister van Defensie. Ank Bijleveld is nu officieel lid van het kabinet Rutte 3,  na de eed die […]
  • Goorse vestiging Tuunte blijft open14 september 2017 Goorse vestiging Tuunte blijft open Goed nieuws voor het Goorse stadshart, waarschijnlijk minder goed nieuws voor de huidige medewerkers. Kledingwinkel Tuunte in 't Twentse Haagje blijft open maar de kans is klein dat de […]
  • Gratis spreekuur Schreurs Advocatuur (adv)23 mei 2014 Gratis spreekuur Schreurs Advocatuur (adv) Heeft u een juridische vraag en weet u niet goed wat u ermee moet? Is de stap naar een advocaat tot nu toe te groot? Meldt u dan aan voor een kosteloze ontmoeting bij Schreurs Advocatuur […]
  • Haafkes start met themadag energiebesparing13 februari 2012 Haafkes start met themadag energiebesparing Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor gaat elke maand een gratis themadag organiseren. Op zaterdag 18 februari is de eerste themadag met als onderwerp energiebesparing. Iedereen is […]
  • Zusters nu op dienstfietsen door Goor6 juli 2012 Zusters nu op dienstfietsen door Goor Was in het verleden de wijkzuster op de solex een vertrouwd gezicht, de thuiszorgmedewerkers van Carintreggeland thuiszorg Goor maken vanaf vandaag gebruik van twee nieuwe dienstfietsen. […]