Liga Vilmane zondag in Portret

Liga Vilmane is zondag te gast in Portret. Ze is geboren en getogen in Letland, waar ze ook  de eerste muzikale stappen heeft gezet. Na haar opleiding op het conservatorium in Enschede kreeg ze ook in Goor voet aan de grond. Ze is namelijk dirigent in het koor In Between. Zondag vanaf 11.00 uur te horen op Hofstreek FM. Presentatie is in handen van Olf Broenink.

Gerelateerde berichten

  • Mieke van Sermondt in ‘Portret’22 mei 2015 Mieke van Sermondt in ‘Portret’ Mieke van Sermondt-Bulthuis is komende zondag de centrale gast in het radioprogramma 'Portret' van Hofstreek FM. De geboren en getogen Goorse is bekend van haar vele vrijwilligerswerk bij […]
  • Koster te Wierik in radio-portret4 september 2015 Koster te Wierik in radio-portret Het leven van Henny te Wierik staat komende zondag centraal in het programma Portret van Hofstreek FM. Te Wierik is koster in de Petrus en Paulus-parochie en vervoert hij cliënten van […]
  • Margaret Langeler te gast in Portret16 januari 2018 Margaret Langeler te gast in Portret In het radio-programma Portret is zondag Margaret Langeler te gast. Zij woont sinds 1976 in 't Twentse Haagje, nadat ze opgroeide in Engeland. Ze heeft hier gewerkt als lerares Engels, […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]
  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]