Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats

Er is ook dit jaar weer een ‘lichtjesmiddag’op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van Twente. Tijdens de lichtjesmiddag in Goor op zondag 16 december worden nabestaanden in de gelegenheid gesteld om overleden dierbaren op een bijzondere manier te herdenken. De begraafplaats wordt dan verlicht met vuurschalen, vuurkorven en fakkels. Ook is er een gedicht en een lied en worden er kaarsen op de graven geplaatst. De lichtjesmiddag in Goor begint om 16.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats15 november 2017 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een 'lichtjesmiddag'op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats6 december 2016 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats17 december 2014 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er wordt komende zondag een speciale 'lichtjesbijeenkomst' georganiseerd op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een bijzondere […]
  • Lichtjesmiddag op de begraafplaats30 november 2017 Lichtjesmiddag op de begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats2 december 2015 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]