Hele Gijminkschool zingt voor de buren…

Een prachtig tafereel vanmiddag bij de Gijminkschool. Daar gingen alle leerlingen naar buiten om te zingen voor Dick en Hetty Scholte in ’t Hof. Zij zijn vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd en dat bleef niet onopgemerkt. De hele school werd getrakteerd op een ijsje en leerlingen en schoolleiding op haar beurt togen naar de buurman om het diamanten paar te feliciteren met een bos bloemen en een massaal ‘Lang zullen ze leven’ . Dick en Hetty, normaal niet om een woordje verlegen, waren sprakeloos en genoten met volle teugen van deze klassieker in het kader van het spreekwoord ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend…’ .

Gerelateerde berichten

  • Toch tijd voor een 1 april-grap op de Gijminkschool1 april 2020 Toch tijd voor een 1 april-grap op de Gijminkschool Waar er normaliter druk wordt nagedacht om een ander op de eerste april een poets te bakken, is er in deze tijd van crisis niet veel te beleven op dat gebied. Toch hadden de juffen […]
  • Gevel Villa 70 stukje kleurrijker4 november 2019 Gevel Villa 70 stukje kleurrijker De grote kale muren van de Gijminkschool en wijkgebouw Villa 70 zijn opgepimpt met kleurrijke poppetjes en de letters Villa 70. Dit was al langer een wens van de buurt en de gebruikers. […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Niek van de Höver 25 jaar6 februari 2020 Niek van de Höver 25 jaar Feest bie de 'Hövers' want Niek Scholte in 't Hof is 25 jaar. De halve Abraham is vooral bekend als DJ op feesten en partijen en natuurlijk als dé man met de Tuba bij Apollo, een gen dat […]
  • Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd11 december 2017 Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd Het is groot vandaag in de Goorse Ruysdaelstraat waar de woning van Erik en Henny Scholte in 't Hof op traditionele wijze is 'mooi gemaakt'. Dit alles naar aanleiding van het zilveren […]