Haanstra, gestampte meisjes en Beatline…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de avond ter ere van Bert Haanstra (foto) in De Reggehof. De Goorse cineast wordt wederom herdacht met een boek van Ronald van de Vate dat ten doop wordt gehouden. Rondom de presentatie van ‘De zomerse fanfare’  worden ook de documentaire ‘Glas’ en de overbekende film ‘ De Fanfare’  getoond. Morgen is ovderdag de Open Dag van de ondernemers in de voormalige Laarschool en is er ’s avonds het jaarlijkse optreden van ‘ Beatline’ bij Cafe De Ster. Op de planken van De Reggehof staan morgen het trio cabaretieres van ‘ De gestampte meisjes’ die zich onder meer ongegeneerd uit zullen laten over ‘ ballen’. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Boek over Haanstra’s film Fanfare15 oktober 2018 Boek over Haanstra’s film Fanfare Er wordt volgende week dinsdag, 23 oktober, een boek gepresenteerd over de film Fanfare van de Goorse filmmaker Bert Haanstra. Het is dan precies 60 jaar geleden dat de filmklassieker van […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Goorse deel Bert Haanstra-pad in gebruik genomen17 april 2016 Goorse deel Bert Haanstra-pad in gebruik genomen Het Goorse gedeelte van het Bert Haanstra-pad zoals het is beschreven in het boek van Ronald van de Vate, is vanmiddag in gebruik genomen. Dit na een bijeenkomst in de De Reggehof, waarbij […]
  • Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…21 april 2017 Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum… De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]