Haanstra, gestampte meisjes en Beatline…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de avond ter ere van Bert Haanstra (foto) in De Reggehof. De Goorse cineast wordt wederom herdacht met een boek van Ronald van de Vate dat ten doop wordt gehouden. Rondom de presentatie van ‘De zomerse fanfare’  worden ook de documentaire ‘Glas’ en de overbekende film ‘ De Fanfare’  getoond. Morgen is ovderdag de Open Dag van de ondernemers in de voormalige Laarschool en is er ’s avonds het jaarlijkse optreden van ‘ Beatline’ bij Cafe De Ster. Op de planken van De Reggehof staan morgen het trio cabaretieres van ‘ De gestampte meisjes’ die zich onder meer ongegeneerd uit zullen laten over ‘ ballen’. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]
  • Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen…1 februari 2019 Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen… De evenementenkalender geeft allereerst de voorstelling van cabaretier René van Meurs weer in de Goorse Reggehof. Hij staat vanaf 20:00 uur op de planken met het programma 'Ik beloof […]
  • Boek over Haanstra’s film Fanfare15 oktober 2018 Boek over Haanstra’s film Fanfare Er wordt volgende week dinsdag, 23 oktober, een boek gepresenteerd over de film Fanfare van de Goorse filmmaker Bert Haanstra. Het is dan precies 60 jaar geleden dat de filmklassieker van […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]